Dag 11: Green camp Serengeti noord

Dag 11: Green camp Serengeti noord

We hebben met Rogate afgesproken dat we vandaag om 9 uur konden vertrekken. Uitslapen dus. Maar vergeet het maar. Om half 7 begon het lawaai al van de dichtbij gelegen kampen. Vertrekkende mensen, slaande deuren van de jeeps. Ben dus al weer vroeg wakker, maar dat is niet erg. ‘s-Ochtends gaan de dames nog even douchen in de buitenlucht met een prachtig uitzicht. Dat was wel genieten.

Rond 9 uur vertrekken we uit het kamp richting de rivier Mara. Kijken of we iets van de crossing kunnen zien. Helaas deze was nog niet begonnen. Wel veel hippo’s en een enkele krokodil.

 We besluiten verder te gaan richting Kenia. Veel hoog gras en weinig bomen en struiken. Er schijnt een leeuw te zijn gesignaleerd. Wij dus met twee andere jeeps op jacht. Dwars door het hoge gras. Maar geen leeuw te zien.

Tijd voor de lunch en voor de groepsfoto. Die hadden we nog niet.

En terwijl wij genoten van onze lunch liep Rogate nog even een naar een collega van Wayo. Even wat dingetjes bespreken.

Daarna weer terug naar de rivier. Kijken of de crossing al bezig was. Wel enorm veel gnoes, die volop bezig waren elkaar te imponeren.

Maar een crossing, ho maar. Aan het eind van de middag dan maar weer naar het het kamp terug. Misschien morgen meer succes.

Op het kamp aangekomen, kunnen we genieten van de prachtige ambiance. De drankjes wordt geserveerd en even later wordt er zelfs popcorn gebracht.

 Precies op tijd, want we hadden wel zin in een snack. Nu genieten van de stilte om ons heen en van de zonsondergang.

En terwijl de maan waakt over ons, genieten we van onze laatste avondmaal van deze safari.

lala salama

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.